Isztambul, egy és két napos autóbusz-kirándulás A két napos kirándulás alatt a résztvevõket 3 *** szállodában helyezzük el. A program a következõket tartalmazza: Reggeli, ebéd, városnézés (Kék Mecset, Hippodrum - és autóbusz-kirándulás Isztanbul ázsiai részébe) Bõrdíszmü üzem megtekintése vásárlási lehetõséggel.

egyéni utazás tervezés
Sétahajózás a Boszporusz csatornán, a két napos program alatt esti varietémüsor vacsorával Szozopol és a Ropotamo-folyó (egész napos program) Napospartról kiindulva útba ejtjük Pomorie-t, ahol megtekintjük a Szt. György kolostort. Szozopolba látogatunk, ahol helyi idegenvezetõnk segítségével ismerkedünk a hangulatos óvárossal. Sétánk után elfogyasztjuk jól megérdemelt ebédünket a Szélmalom étteremben. Délután áthajózunk a Ropotamo folyó deltáján, ahonnan betekintést nyerünk a nemzeti park élõvilágába. Koradélután Burgaszban kötünk ki, ahol némi szabad program után bázisunkra, Napospartra indulunk vissza.
bulgária utazás
Várna – Delfináruim (egész napos program) Egynapos kirándulás autóbusszal!
Látogasson el a bolgár Fekete tenger fõvárosába. Várna Bulgária 2. legnagyobb városa, ahol rengetek látnivaló várja az odaérkezõket. A program menete a következõ: - Aladzsa kolostor megtekintése - A delfináruim programja felejthetetlen élmény lesz Önnek és gyermekei számara - Ebéd egy tradicionális bolgár étteremben - Szabad program keretein belül séta a város központjában, shopping.
nyaralás
bulgária vakáció
Bolgár falu (Esti program)
Tipikus bolgár nemzeti stílusban berendezett falusi ház megtekintése, ahol ízelítõt kapunk az egykori bolgár nép szokásaiból. A vendégek szórakoztatásáról gazdag folklór müsor gondoskodik, az est fénypontja a parázstánc. A szórakoztató müsor közben 4 fogásos vacsorát fogyasztanak a vendégek, amelyhez természetesen korlátlan mennyiségü vörös és fehér bor társul. A gyerekekre is gondoltak a rendezõk, hiszen számukra rengetek, vetélkedõvel készülnek.
Aquapark
Szállásunkhoz közel található a naposparti aquapark (www.aquapark.bg). A feledhetetlen élményt garantálja a sokféle csúszda, melyet napi vagy félnapi jegy ellenében vehetünk igénybe.
 
 
Copyright © bolgarvakacio.hu - Vacation Travel Agency, Nyaralás Bulgáriában 2012.